De Reizende Dichters

Hier is het gezelschap vrijetijdsdichters te vinden die zich hebben verenigd in De Reizende Dichters. Ze komen enkele keren per jaar bij elkaar om te vergaderen en maandelijks om gedichten te bespreken en hun passie voor taal met elkaar te delen.
Op dit moment bestaat deze groep uit de volgende leden:  Aart Dorsman, Anne Hanse, Catherine van Vliet-Saivres, Frouke Bienefelt, Greta Lugtmeier, Jolanda Holleman, Lowie van Eck, Magda HaanMarian Kortekaas, Mieke van den Tol, en Niels Snoek.

deze foto is gemaakt door Kees van Rixoort bij het Streekmuseum in Sommelsdijk op 4-3-2017 (met Annette van Riel en Manouk van Eesteren) bij de opening van Dichten bij Dingen

deze foto is gemaakt bij De Overkant in Ouddorp op 23-10-2014 (achterste rij – staand: Fred, Els, Lowie, Niels, Aart, Catherine. zittend: Magda, Anne, Frouke, Jolanda, Marian.)

Als groep willen we poëzie op de kaart van Goeree-Overflakkee zetten; we willen elkaar stimuleren maar ook een platform zijn voor jong talent; we willen poëzieactiviteiten organiseren maar ook van ons laten horen op bestaande culturele evenementen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.