o-o-go 62 – persbericht

in EilandenNieuws 24 maart 2023 en in Groot Goeree-Overflakkee 28 maart 2023


EEN NIEUWE UITGAVE VAN POEZIETIJDSCHRIFT O-O-GO

De Reizende Dichters brengen de nieuwste uitgave van het poëzietijdschrift o-o-go uit, nummer 62, het eerste nummer van de 16e jaargang.

In dit nummer zijn gedichten opgenomen van Anne Hanse, Frouke Bienefelt, Ester van Meurs, Catherine van Vliet-Saivres, Jolanda Holleman en Niels Snoek. Het verhaal in dit nummer is van Herman Maas.
Titels van de gedichten zijn o.a. ‘tijd’, ‘grote oren en kleine potjes’, ‘fenomeen’, ‘Inzicht’, ‘Hoogsensitief’, ‘niet doen’, ‘het bestaat’.
Op de middenpagina staat het gedicht ‘Poëzieles’ naar aanleiding van de lessen die Catherine van Vliet-Saivres en Ester van Meurs de afgelopen maanden op de basisscholen gaven. Hier rond omheen staan enkele gedichten van leerlingen.
Frouke Bienefelt schreef het gedicht ‘Shetlandpony’, bij de coverfoto van Mario Jansen, waarop behalve de pony ook een in deze tijd passend tulpenveld is te zien.

De nieuwe uitgave is verkrijgbaar in de meeste boekwinkels van Goeree-Overflakkee. Liefhebbers kunnen ook een abonnement nemen om elke nieuwe uitgave automatisch te ontvangen.

Het tijdschrift van De Reizende Dichters verschijnt vier keer per jaar en is bedoeld voor liefhebbers van poëzie en literatuur. (www.oogo.cultuurpleingo.nl)

Over Niels Snoek

Niels Snoek is de voorzitter/spin-in-het-web van De Reizende Dichters.

Reacties zijn gesloten.