o-o-go 61 – persbericht

Dit stukje stond op 3 januari al in Groot Goeree-Overflakkee.

Bij de digitale kranten is het hele bericht al te lezen:

POEZIETIJDSCHRIFT O-O-GO LANCEERT NIEUWE UITGAVE MET o.a. HET THEMA DE RAMP VAN 1953

Het poëzietijdschrift o-o-go brengt de nieuwste uitgave uit, nummer 61, met gedichten over het thema ‘De Ramp van 1953’. Dit jaar, 70 jaar na deze ramp, blikken we terug op de zware storm die de kusten van Nederland en België trof, leidend tot vele verliezen en schade.

In deze uitgave tonen dichters en schrijvers op poëtische wijze hun gedachten en gevoelens over deze historische gebeurtenis en de impact die deze nog steeds heeft. Daarnaast zullen er ook gedichten te lezen zijn over ‘vriendschap’, het thema van de Poëzieweek van dit jaar (26 januari t/m 1 februari) in Vlaanderen & Nederland.

“We verwachten met onze inspanning de lezers een gevoelige en betekenisvolle uitgave te presenteren”, aldus de redactie van o-o-go. “We hopen dat de gedichten de lezer zullen aanspreken en aan het denken zetten over deze belangrijke onderwerpen.”

De nieuwe uitgave is verkrijgbaar in de meeste boekwinkels van Goeree-Overflakkee. Liefhebbers kunnen ook een abonnement nemen om elke nieuwe uitgave automatisch te ontvangen.

Het tijdschrift van De Reizende Dichters verschijnt vier keer per jaar en is bedoeld voor liefhebbers van poëzie en literatuur. (www.oogo.cultuurpleingo.nl)


het artikel in GGOF van 10 januari

Over Niels Snoek

Niels Snoek is de voorzitter/spin-in-het-web van De Reizende Dichters.

Reacties zijn gesloten.